Mobil menu

Forældremøde 0. årgang

Kære nye forældre og børn på Strandskolen

Velkommen til Strandskolen

Vi glæder os til at tage imod jeres børn og give dem tre fantastiske måneder i Spirerne.

Spireperioden er den første tid for jeres børn på Strandskolen. Det vil være en periode i børnenes liv, hvor de første skridt på vejen til et skoleliv bliver taget. Vi har derfor, i de tre måneder, fokus på at forberede børn og forældre på skole- og SFO-start. Jeres børn skal lære skolesystemet at kende og vi skal danne nogle gode grupper, som kan være de første skridt frem mod de klasser, jeres børn skal være en del af mange år frem.

I inviteres til et virtuelt forældremøde torsdag d. 18. marts klokken 16.30, hvor vi vil fortælle jer lidt om os, hvordan vi arbejder og hvilke aktiviteter, vi laver med børnene.

Hele teamet omkring Spirerne vil deltage i mødet sammen med skolens ledelse.

• Velkomst
  • Morgenåbning
  • Struktur
  • Skoleparathed(kompetencemål)
  • Første spiredag d. 6. april
  • Afrunding med spørgsmål

Trin for trin - Deltag fra din computer
Vil du deltage i mødet fra din computer, så klikker du på møde-linket herunder - Prøv det gerne af inden selve mødet finder sted, så du ved hvordan det virker.

1. Klik på Fortsæt i denne browser
  2. Her kan du deltage i mødet uden at hente en app eller logge ind med en konto. Vigtigt! Fortsætter du i en browser, skal du vælge Chrome eller Edge som browser. Safari understøtter ikke Teams.
  3. Tillad at Teams må bruge dit kamera.
  4. Indtast dit fulde navn og tryk Deltag nu

Trin for trin - Deltag fra mobil eller iPad
For at deltage i et møde på Teams fra en mobiltelefon eller en iPad, skal du have både en Teams-app og en Microsoft-konto. Kontoen og Teams app er gratis.
Vil du deltage i mødet fra mobil eller ipad, så klikker du på møde-linket herunder - Prøv det gerne af inden selve mødet finder sted, så du ved hvordan det virker.

1. Hvis du ikke allerede har Teams-appen, skal du klikke på Hent Teams
  2. Når du har hentet app’en, skal du logge på med din Microsoft-konto eller oprette en ny.
  3. Herefter klikker du på møde-linket, når tidspunktet nærmer sig.