Ny medarbejder

BannerStrandskolen er en 3-sporet skole med lidt over 620 elever. Skolen er årgangsopdelt. I Greve Kommune har alle elever en IPad til rådighed. Det betyder, at en rigtig stor del af vores undervisning er baseret på det elektroniske medie. Vi har et tæt og godt samarbejde med forældrene.

Vi tilbyder en skole med

• IPads til alle elever
  • Mac til alle ansatte
  • Fleksibilitet og teamsamarbejde
  • En høj faglig profil, med udvikling af barnet og læring i centrum

Vi lægger vægt på, at du som medarbejder

• Vil indgå i et tæt teamsamarbejde
  • Kan indgå i en skole med en faglig og stærk personalegruppe
  • Vil være med til at understøtte og udbygge det tætte samarbejde mellem pædagoger og lærere
  • Understøtte vores forældresamarbejde
  • Har et åbent og glad sind

I SFO'en er der 290 børn i alderen 6 år til 10 år fordelt på 13 klasser

Der er lokalefællesskab mellem SFO og skole. SFO'en er opdelt i årgange, hvor børnene indgår i et inkluderende læringsmiljø, der dels styrker elevens muligheder, samt fællesskabets evne til at rumme den enkelte. Vi er 20 engagerede pædagoger og medhjælpere, der i et samarbejde med lærerne skaber udviklende sammenhænge mellem SFO og skole. Vi værner om vores værdier og brænder for anerkendende relationer. Vi har fokus på inklusion, læringsmiljøer, forældreinddragelse og klasserumsledelse. Vi har humor, styrker hinandens fokus på kerneopgaven og udvikler os gennem refleksion og uddannelse.

pilGreve Lærerforening

pilBUPL i Greve