Mobil menu

SFO-ens dagligdag

Morgenåbning

Strandskolens SFO åbner 06.45 og har mange familier med behov for morgenpasning inden de skal i skole. SFO-ens morgenåbning ligger i indskolingsfløjen og er ramme for en hyggelig og rolig start på dagen, med mulighed for morgenmad. Skolen åbner allerede kl. 7.50 for garderoberne i indskolingen, så man i god tid kan hænge sit tøj i garderoben inden undervisningen starter kl. 08.00.

En god start på dagen

Personalet sørger også for at børnene kommer i skole i god tid og hjælper dem med garderoben, hvis behovet er der. Der serveres morgenmaden i SFO-en mellem 06.45 og 7.30, der består af økologiske morgenmadsprodukter. Om fredagen serveres der hjemmebagte boller, som børnene har været med til at bage dagen før i SFO-tiden. I tilfælde af børn der har madallergi, kan vi for børn med mælkeallergi tilbyde laktosefri mælk. Ellers skal familien selv sørger for at medbringe
relevant morgenmad, som personalet vil opbevare og servere for jeres barn.

Skoletid

Mens børnene er i skole er SFO-en lukket, og personalet er med i skolen sammen med børnene. Det kan I se mere om på indskolingssiden. Et kvarter før børnenes skoledag
slutter, kommer klassepædagogen ind i klassen og hilser på børnene, udveksler oplysninger med lærerne, krydser børnene ind og tager imod beskeder.

SFO-tid

Lige efter skoletid vælger vi ofte at være udenfor med børnene i en halv times tid. Når børnene kommer ind igen, starter SFO-ens aktiviteter og der åbnes for værkstederne for de børn, som har lyst til det. Hvis der er turtilbud, tager de børn afsted, som har meldt sig til, men der er også plads til bare at spille spil, hygge og lege. Vi har altid en udevagt på legepladsen, så man kan komme ud at lege. Alle planlagte aktiviteter findes på SFO Tabulex.

Til at holde styr på daglig informationer mellem hjem og SFO, samt hjemsendelse af børn, har SFO-en en ”krydsere”, i indskolingsbygningen, som altid vil være behjælpelig med evt. spørgsmål og hvor jeres børn er i SFO-en.

Vi sender de børn som går selv, afsted fra SFO-en på hele og halve klokkeslæt. Beskeder og information vedr. jeres barn i SFO-tid, forgår på SFO Tabulex.

Vi serverer frugt om tirsdagen som børnene selv tilbereder, ellers skal børnene selv have frugt med hjemmefra, som de spiser, når de er sultne.

Sidst på dagen

SFO-en begynder at lukke aktiviteterne ned og pakke sammen fra Klokken 16:45 og klokken 17.00 lukkes fællesrummene og huset. Herefter samles vi ”Basen” hvor vi hygger sammen, indtil SFO-en lukker kl. 17.15 (fredage 16:15)

Fredage

Om fredagen holder vi hyggedag. Vi har hverken ture eller store aktiviteter denne dag – vi spiller spil, snakker og hygger. Vær opmærksom på, at vi om fredagen lukker SFO-en kl. 16.15.

pil SFOweb.dk