IT & iPads

BannerHovedpunkterne i Strandskolens IT-vision

• IT skal i alle relevante sammenhænge fremme og understøtte elevernes læring.
  • IT skal løbende tilføje fagene en udvidet faglighed.
  • Eleverne skal lære muligheder og farer/bekymringer ved brug af internettet - i samarbejde med forældre
  • Strandskolens personale og elever skal kommunikere og dele informationer, viden, opgaver m.m. online med elever, kolleger og forældre.

pil Læs hele visionsplanen her

Procedurer for iPads

Ved opstart i 0. klasse

Når dit barn starter i 0. klasse, får i ikke udlever en ipad lige med det samme. Vi vil gerne vente med at udlever denne til oktober eller november måned, da der er så mange andre nye ting leverne skal forholde sig til. Når eleverne får udlever en Ipad, skal i udfylde en samtykkeerklæring og en udlånsseddel som i vil få udleveret. Disse skal afleveres til klasselæren. Eleverne vil få udleveret en iPad, et cover og en oplader hver, som er til brug for undervisningen.

Ved indskrivning på Strandskolen

Når dit barn starter på Strandskolen efter skolestart i 0.klasse, skal i udfylde en samtykkeerklæring og en udlånsseddel, som i vil få udleveret ved indskrivningen af dit barn.  Disse skal afleveres på kontoret ved skolestart. Her vil i samtidig få udleveret en iPad, samt oplader.

Hvis uheldet er ude

Hvis dit barns iPad går i stykker, skal den afleveres på kontoret, hvor der bliver udleveret en seddel som skal udfyldes meget præcist. Dit barn får samtidig udleveret en ny iPad og den ødelagte bliver sendt til reparation. Hvis det er muligt skal iPad være fjernet fra ”Find min iPhone”. Der findes vejledning på kontoret.

Når I stopper på Strandskolen

Hvis dit barn stopper på skolen før endt skolegang, skal iPad samt oplader (Evt. tastatur) afleveres på kontoret, på barnets sidste skoledag. Der bliver udleveret en afleveringsseddel som skal udfyldes, i får en kopi af denne som bevis på at den at afleveret til skolen. iPad skal være "nulstillet" og være fjernet fra ”Find min iPhone”, inden aflevering. Der findes vejledning til dette på kontoret. Når dit barn går ud af 9.klasse får de udleveret en vejledning til fjern ”Find min iPhone” og til at nulstille iPaden. Dette skal være gjort inden den skal afleveres. Hver klasse får et tidspunkt hvor de skal møde op på kontoret og afleverer deres iPad, cover, oplader og evt. tastetur.